• Al binnen 3 weken aangelegd
 • Vrijblijvende offerte aan huis
 • Jouw tuin, onze inspiratie
6 dagen per week bereikbaar
OPEN
MA-ZA van 07:00 - 19:00
085 - 06 05 851
4.9

Pareltje aan de Zaan

 • Strak

Voor dit project nemen we je graag mee naar de Zaanse Schans. De mensen in deze tuin kijken over hun gloednieuwe tuin over de Zaan uit naar de molens in de verte. Mooier wordt het niet. 

De wens van de klant

Deze klant wilde graag de verzakking in de tuin (100 m2) aanpakken en de tuin zo inrichten dat er een grasgedeelte kwam en een mooi terras aan het water. Het ontwerp hiervoor werd door de klant aangeleverd. Aan Tuinmaterialen.nl de taak om de perfecte doorvertaling te maken van dit ontwerp.

Wat heeft Tuinmaterialen voor werk verricht? 

 • Oude bestrating eruit gehaald
 • Gras dat er lag afgegraven 
 • 15 kuub zand gestort over de hele tuin 
 • Dichtheid van het zand geoptimaliseerd met zware trilplaat 
 • Opsluitbanden aangelegd
 • Terras aangelegd van keramische tegels 
 • Grindpad met staptegels naar de steiger aan het water
 • Nieuw gazon aangelegd
 • Plantenbakken met planten geplaatst 
Deze (soort)
Laten aanleggen
Wat kost dat?!
€12.500 - 16.500
145 m2 75% bestrating
20% groen
5% grind

De oude situatie

Doordat deze tuin aan het water ligt, was de tuin enorm verzakt. Alles wat er lag (gras en bestrating) moest er eerst uit om de verzakking aan te pakken en vanuit daar de tuin verder op te bouwen.

Het resultaat 

Het eindresultaat: een pareltje aan de Zaan. Links aan het water en heerlijk nieuw gazon, rechts een terras met keramische tegels en een prachtig grindpad met staptegels wat deze twee vlakken onderscheidt en in een kaarsrechte lijn overgaat in de steiger. Door deze verbinding met de steiger en daarmee het water betrek je de omgeving echt bij de tuin wat het geheel een prachtige ruimtelijke sfeer geeft. 

Reactie klant

“Het ontwerp dat wij in ons hoofd hadden is exact zo uitgevoerd door Tuinmaterialen.nl. Zo niet nog beter”. 

Geïnspireerd door deze tuin? Vraag een offerte op maat aan!

Jouw tuin,

onze kracht

 • Top kerels voor toptuinen!
  Jouw tuin, onze vakman.
 • Meten is weten
  Jouw tuin, onze maat.
 • Kijken, kijken en kopen!
  Jouw tuin, onze tegels.
 • Bestelling geplaatst
  Jouw tuin, onze levering.

Start je aanvraag

Op de hoogte blijven van inspiratie Γ©n tips?

Het materiaal
Voor dit project

Hele assortiment bekijken

Jouw tuin, onze vakman

offerte aanvragen

 • Gratis én vrijblijvend
 • Binnen 3 minuten een indicatie

Onze tips, advies én humor,
op Jouw tijdlijn?

Onze kracht

Dit noem ik nou geweldige service!

"Ik ben erg blij met mijn nieuwe tuin, vooral zo vlak voor de lente. Ik heb goede ondersteuning gekregen en wil graag iedereen bedanken voor zijn betrokkenheid! Hoewel er een klein probleem was met de stenenlevering, was de oplossingsgerichtheid hartverwarmend. Ik geef graag een dikke 10 sterren, maar helaas zijn er maar 5!"

Huub Acca
Amsterdam
Onze kracht

Mijn ervaring met Tuinmaterialen.nl in Krommenie was absoluut positief!

"Mijn ervaring met Tuinmaterialen.nl in Krommenie was absoluut positief en verdient zonder twijfel vijf sterren. Vanaf het moment dat ik hun showroom binnenstapte, werd ik getroffen door de uitgebreide selectie van hoogwaardige tuinmaterialen. Het was duidelijk dat ze een breed assortiment aan producten bieden, van sierbestrating tot tuinhout en decoraties, allemaal van topkwaliteit"

Stan Kremers
Westzaan
Onze kracht

Het is nog beter geworden dan wij hadden verwacht

“Wij hadden zelf het ontwerp voor deze tuin gemaakt dus wisten precies hoe het eruit moest komen te zien. Het eindresultaat is nog beter geworden dan hoe wij het in ons hoofd hadden.”
Rob Mertens
Zaandam
Onze kracht

Vakkundig advies en aanleg, wij zijn tevreden met onze tuin!

"Prima service, de heren Lars en Engel denken goed mee en geven vakkundig advies en aanleg. We zijn tevreden met onze tuin!"
Menno Burggraaff
Wilnis
Onze kracht

vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn

“Tuinmaterialen.nl heeft ons verrast met de goede service en het klantcontact. Als we een vraag hadden, werd er meteen gereageerd en actie op ondernomen, dat geeft je als klant veel vertrouwen. Je weet als klant precies waar je aan toe bent. Er wordt gewerkt door vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik ben ook te spreken over de verhouding prijs en kwaliteit. Al met al een goede ervaring. Tuinmateralen.nl is een echte aanrader!”

Anki Peters
Westzaan
Onze kracht

Tuinmaterialen.nl kan alles, dat is erg prettig

“Tuinmaterialen.nl kan alles leveren, dat is erg prettig. Ook als het niet op hun eigen website staat, kunnen ze hierin voorzien. Het is ook een groot voordeel dat er een showtuin is zodat je een goed beeld krijgt van de producten die verkocht worden. Daarnaast een hele klantvriendelijke service. Wij halen onze materialen nergens anders meer!”
S. Zeegers
Assendelft
Onze kracht

Ontzettend blij met het eindresultaat, prachtig geworden!

“We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. De tuin ziet er geweldig uit en het proces ging veel vlotten dan ik had verwacht. De materialen werden snel geleverd en de aanleg werd de week erna al gedaan. In anderhalve dag waren de hoveniers klaar. De vakmannen waren vriendelijk, werkten netjes en doordat ze veel met ons overlegden werden we heel erg betrokken in het proces wat heel fijn was!”
Trudy Brohm
Hoofddorp
Onze kracht

Het hele project ging ook super snel

"De communicatie met Tuinmaterialen.nl verliep heel prettig. Er werd goed meegedacht in onze wensen en behoeften. Het hele project ging ook super snel, wat ik helemaal niet had verwacht eigenlijk. Meestal moet je heel lang wachten tot ze beginnen. We zijn heel blij met het eindresultaat en het leuke is ook dat je heel veel kunt met zo’n bamboe pergola: je kunt er van alles aan ophangen wat past bij de tijd van het jaar waardoor de sfeer van je tuin kan meebewegen met alle seizoenen."
Marit de Kamp
Roelofarendsveen
Onze kracht

Van begin tot eind geholpen aan onze droomtuin!

Wat een verademing. Mensen die snel en vakkundig te werk gaan. Achtertuin laten opknappen door tuinmaterialen.nl. Met het kundig advies en de keuze in materialen binnen 2 dagen de keuze bevestigd. Door het netwerk aan stratenmakers was de tuin in 3 weken gerealiseerd. Zeker een partij waar je met een gerust hart mee in zee kan gaan. Ga zo door.
Martijn Schenk
Krommenie