• Al binnen 3 weken aangelegd
 • Vrijblijvende offerte aan huis
 • Jouw tuin, onze inspiratie
6 dagen per week bereikbaar
OPEN
MA-ZA van 07:00 - 19:00
085 - 06 05 851
4.9

Ibiza vibes

In eigen land

 • Ibiza
 • Kindvriendelijk

De klanten op dit adres kunnen het hele jaar genieten van de Ibiza sferen in eigen tuin! Graag nemen we je mee naar deze Ibizatuin in Roelofarendsveen en laten we zien hoe Tuinmaterialen.nl te werk is gegaan.

De wens van de klant was duidelijk

Een Ibizatuin. 

Wat heeft Tuinmaterialen.nl voor werk verricht?

 • Oude struiken en begroeiing eruit 
 • Betontegels eruit
 • Terras van flagstones aangelegd 
 • Bamboe pergola aangelegd
 • Cortenstalen plantenbakken geplaatst met kleine palmbomen erin 
Deze (soort)
Laten aanleggen
Wat kost dat?!
€7.500 - 9.000
18 m2 80% bestraat
20% planten
Veel tuinmeubels

De oude situatie  

Deze tuin van 25 m2 in Roelofarendsveen stond vol met begroeiing en oude betontegels waar het onkruid vrolijk doorheen kwam zetten. Er was flink wat achterstallig onderhoud. Werk aan de winkel dus!

Het resultaat 

Een Ibizatuin met de typische Spaanse look! De gele flagstones zetten meteen die Spaanse sfeer neer. Dit zijn natuurstenen die je in gebroken stukken legt in een onderlaag van cement, met als groot voordeel dat onkruid geen kans krijgt. Je tuin zal er dus goed uit blijven zien zonder dat jij de handen uit de mouwen hoeft te steken. 

De cortenstalen plantenbakken aan de zijkanten met palmboompjes en cactussen, voeren je meteen mee naar de Spaande zon. Deze palmsoort kan overigens goed zonder die Spaanse zon en blijft nog in leven bij -35 graden. 

De pergola van bamboe maakt de Ibizatuin helemaal af. Hier kunnen de bewoners zich heerlijk terugtrekken. De pergola is nu nog open maar door een simpel dakbeschot erop, wordt het een overkapping waar je ook droog kunt zitten. De tuinmeubelen die je eronder ziet zijn ook van bamboe gemaakt zodat alles perfect bij elkaar past. 

Reactie klant

“Hele fijne service en communicatie. Er werd voortdurend meegedacht en snel geschakeld. We zijn enorm blij met het eindresultaat!”
Wil jij ook zo’n Ibizatuin? Vraag dan nu een offerte aan!"
 

Jouw tuin,

onze kracht

 • Top kerels voor toptuinen!
  Jouw tuin, onze vakman.
 • Meten is weten
  Jouw tuin, onze maat.
 • Kijken, kijken en kopen!
  Jouw tuin, onze tegels.
 • Bestelling geplaatst
  Jouw tuin, onze levering.

Start je aanvraag

Op de hoogte blijven van inspiratie Γ©n tips?

Het materiaal
Voor dit project

Hele assortiment bekijken

Jouw tuin, onze vakman

offerte aanvragen

 • Gratis én vrijblijvend
 • Binnen 3 minuten een indicatie

Onze tips, advies én humor,
op Jouw tijdlijn?

Onze kracht

Dit noem ik nou geweldige service!

"Ik ben erg blij met mijn nieuwe tuin, vooral zo vlak voor de lente. Ik heb goede ondersteuning gekregen en wil graag iedereen bedanken voor zijn betrokkenheid! Hoewel er een klein probleem was met de stenenlevering, was de oplossingsgerichtheid hartverwarmend. Ik geef graag een dikke 10 sterren, maar helaas zijn er maar 5!"

Huub Acca
Amsterdam
Onze kracht

Mijn ervaring met Tuinmaterialen.nl in Krommenie was absoluut positief!

"Mijn ervaring met Tuinmaterialen.nl in Krommenie was absoluut positief en verdient zonder twijfel vijf sterren. Vanaf het moment dat ik hun showroom binnenstapte, werd ik getroffen door de uitgebreide selectie van hoogwaardige tuinmaterialen. Het was duidelijk dat ze een breed assortiment aan producten bieden, van sierbestrating tot tuinhout en decoraties, allemaal van topkwaliteit"

Stan Kremers
Westzaan
Onze kracht

Het is nog beter geworden dan wij hadden verwacht

“Wij hadden zelf het ontwerp voor deze tuin gemaakt dus wisten precies hoe het eruit moest komen te zien. Het eindresultaat is nog beter geworden dan hoe wij het in ons hoofd hadden.”
Rob Mertens
Zaandam
Onze kracht

Vakkundig advies en aanleg, wij zijn tevreden met onze tuin!

"Prima service, de heren Lars en Engel denken goed mee en geven vakkundig advies en aanleg. We zijn tevreden met onze tuin!"
Menno Burggraaff
Wilnis
Onze kracht

vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn

“Tuinmaterialen.nl heeft ons verrast met de goede service en het klantcontact. Als we een vraag hadden, werd er meteen gereageerd en actie op ondernomen, dat geeft je als klant veel vertrouwen. Je weet als klant precies waar je aan toe bent. Er wordt gewerkt door vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik ben ook te spreken over de verhouding prijs en kwaliteit. Al met al een goede ervaring. Tuinmateralen.nl is een echte aanrader!”

Anki Peters
Westzaan
Onze kracht

Tuinmaterialen.nl kan alles, dat is erg prettig

“Tuinmaterialen.nl kan alles leveren, dat is erg prettig. Ook als het niet op hun eigen website staat, kunnen ze hierin voorzien. Het is ook een groot voordeel dat er een showtuin is zodat je een goed beeld krijgt van de producten die verkocht worden. Daarnaast een hele klantvriendelijke service. Wij halen onze materialen nergens anders meer!”
S. Zeegers
Assendelft
Onze kracht

Ontzettend blij met het eindresultaat, prachtig geworden!

“We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. De tuin ziet er geweldig uit en het proces ging veel vlotten dan ik had verwacht. De materialen werden snel geleverd en de aanleg werd de week erna al gedaan. In anderhalve dag waren de hoveniers klaar. De vakmannen waren vriendelijk, werkten netjes en doordat ze veel met ons overlegden werden we heel erg betrokken in het proces wat heel fijn was!”
Trudy Brohm
Hoofddorp
Onze kracht

Het hele project ging ook super snel

"De communicatie met Tuinmaterialen.nl verliep heel prettig. Er werd goed meegedacht in onze wensen en behoeften. Het hele project ging ook super snel, wat ik helemaal niet had verwacht eigenlijk. Meestal moet je heel lang wachten tot ze beginnen. We zijn heel blij met het eindresultaat en het leuke is ook dat je heel veel kunt met zo’n bamboe pergola: je kunt er van alles aan ophangen wat past bij de tijd van het jaar waardoor de sfeer van je tuin kan meebewegen met alle seizoenen."
Marit de Kamp
Roelofarendsveen
Onze kracht

Van begin tot eind geholpen aan onze droomtuin!

Wat een verademing. Mensen die snel en vakkundig te werk gaan. Achtertuin laten opknappen door tuinmaterialen.nl. Met het kundig advies en de keuze in materialen binnen 2 dagen de keuze bevestigd. Door het netwerk aan stratenmakers was de tuin in 3 weken gerealiseerd. Zeker een partij waar je met een gerust hart mee in zee kan gaan. Ga zo door.
Martijn Schenk
Krommenie